Mistä tiedän, onko vaate minulle sopivan kokoinen?
Helpottaaksemme oikean kokoisen vaatteen löytämistä, olemme lisänneet tuotekuvauksiin mitat kyseisestä vaatteesta. Näitä mittoja voit verrata omasta vaatekaapista löytyvän vastaavan vaatekappaleen mittoihin. Pyrimme kuvailemaan vaatteen kokoa ja istuvuutta mahdollisimman tarkasti. "Ohjeita" -sivulta löydät tietoa mitoista sekä esimerkkikuvat, miten mitat on otettu.
Ovatko tuotteet huollettu ennen kuin lähetätte ne?
Kyllä. Kaikki tuotteet on käyty huolellisesti läpi ennen myyntiin asettamista. Tahrat on poistettu, mahdolliset pienet korjaukset tehty, tuotteet on tuuletettu ja pakastettu sekä pesty huolellisesti.
Miten minun kuuluu pestä ja huoltaa tuotetta jatkossa?
Suosittelemme noudattamaan pesulapussa kerrottuja ohjeita huolellisesti. Mikäli vaatteen pesulappu ei ole enää lukukelpoinen tai sitä ei ole, kerromme sinulle mielellämme suositellut pesuohjeet tilatessasi tuotteen.
Tuote saapui minulle, mutta siinä on jokin vika. Miten toimin?
Ota tuotteesta kuva, jossa mahdollinen vika näkyy ja ota meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen info@ainoavintage.fi niin selvitämme asian yhdessä. 
Mistä valikoimanne tuotteet on hankittu?
Valikoimamme tuotteita on hankittu useammista eri lähteistä. Tuotteita on koottu yhteen mm. eri kirpputoreilta, netistä ja vintage -liikkeistä. Etsimme tuotteita myyntiin monipuolisista lähteistä, jotta saamme valikoimasta juuri meidän näköisen.
Haluaisin löytää tietynlaisen tuotteen second handina. Voiko teille esittää toiveita?
Tietysti! Voit ottaa meihin yhteyttä niin sähköpostitse info@ainoavintage.fi kuin Instagramin puolellakin. Kuvaile toivomaasi tuotetta tai kerro tarkat tiedot siitä niin me pyrimme parhaamme mukaan löytämään kyseisen tai vastaavan tuotteen sinulle.
Mitä maksutapoja teillä on käytössä?
Voit maksaa tilauksesi verkkopankin kautta (OP, Nordea, Danske Bank, Aktia, Handelsbanken, Oma Säästöpankki, POP Pankki, S-Pankki, Säästöpankki & Ålandsbanken). Meillä on käytössä myös mobiilimaksutavat (MobilePay, Pivo & Siirto) ja luottokortit (Visa, MasterCard & American Express). Voit myös maksaa laskulla tai osamaksulla (OP Osta laskulla, Collector Bank, Jousto & AfterPay).

Voit myös maksaa Paypal-tilin kautta.

Lue maksuehdoista lisää täältä.
Mitä toimitustapoja tarjoatte?
Toimitamme kaikki paketit Postin palveluja käyttäen.
Kuinka paljon toimitus maksaa?
Kaikissa tilauksissa toimitusmaksu on 5,90€. Yli 75 euron tilauksilla on ilmainen toimitus.
Tilaukseni ei ole saapunut perille. Mitä teen?
Ota meihin yhteyttä sähköpostitse info@ainoavintage.fi ja autamme selvittämään asian.
Mitä pakkausmateriaaleja käytätte?
Meillä on käytössä wastebased (e-co)mmerce -pakkaukset. Yrityksestä ja pakkauksista voit lukea lisää täältä.
Onko tilausta mahdollista peruuttaa?
Tilaus on mahdollista peruuttaa, mikäli emme ole sitä vielä lähettäneet. Otathan meihin mahdollisimman nopeasti yhteyttä tilauksen tekemisen jälkeen, jos haluat peruuttaa sen.
Voinko palauttaa tilaukseni?
Kyllä. Tuotteillamme on 14 vuorokauden palautuskäytäntö. Tästä voit lukea lisää täältä.