Ainoa Vintage Studios sai alkunsa ajatuksesta luoda kaikin puolin parempi vaihtoehto pikamuodille. Halusimme osoittaa, miten kaunista ja laadukasta second hand -muoti voi parhaimmillaan olla. Tällä periaatteella lähdimme harkiten etsimään tuotteita ensimmäiseen mallistoomme.

Meille oli alusta alkaen selvää, että haluamme tehdä myös jotain suurempaa verkkokaupan ohella. Tavoitteenamme on levittää inspiraatiota kestävän tyylin löytämiseen myös muilla alustoilla. Jaamme Instagramin puolella päivittäin inspiraatiota kestävään tyyliin ja julkaisemme säännöllisin väliajoin kattavia blogipostauksia eri aiheista.

Tulevaisuudessa olemme järjestämässä tapahtumia, joissa ilman käyttöä ja rakkautta jääneet vaatteet löytävät uuden omistajan. Tulemme kertomaan tapahtumista lisää vielä kesän aikana.

Haluamme kannustaa pieniinkin kestäviin tekoihin arjessa - emme vaadi tai oleta keneltäkään täydellisyyttä, sillä emme ole itsekään vielä lähellä sitä.

Toivomme sinun pysähtyvän edes muutamaksi sekunniksi ja miettivän, mikä voisi olla seuraava askeleesi kohti kestävämpää kulutusta. 

<3