Mikäli sinua askarruttaa jokin kysymys tuotteiden kuntoon tai hoitoon liittyen, etkä löydä vastausta tältä sivulta, otathan meihin reippaasti yhteyttä.

Tuotteiden kuntoluokitus
Käytämme jokaisen myytävän tuotteen kohdalla kuntoluokitusta alla luetelluin kriteerein. Tutustuthan kuntoluokitukseen ennen ostopäätöksen tekemistä, jotta olet varmasti tietoinen vaatteen kunnosta ja vältyt mahdollisilta yllätyksiltä. Kuntoluokitus myös vaikuttaa tuotteiden hintoihin.

Erinomainen - uudenveroinen
Tuote on käyttämätön tai siinä ei esiinny käytön jälkiä. Tuotteelle ei ole tehty korjauksia tai muita ylimääräisiä huoltotoimenpiteitä huolellisen pesun lisäksi.

Hyvä - pieniä käytön jälkiä
Tuote on pääosin todella hyvässä kunnossa, mutta sitä on mahdollisesti käytetty jo enemmän tai siinä on jokin pieni käytönjälki. Mikäli tuotteessa esiintyy jokin jälki, jota emme ole saaneet korjattua tai poistettua, ilmoitamme tästä selvästi (tekstein ja kuvin).

Kohtalainen - useampia käytön jälkiä
Tuotetta on käytetty jonkin verran, mutta se on vielä hyvin käyttökelpoinen. Kulumia saattaa löytyä enemmän, mutta tuote on kuitenkin ehjä ja näemme sille vielä käyttöä pidemmäksikin aikaa.
Tuotteiden mitat
Jokaisen tuotteen kohdalla on ilmoitettu sen tarkat mitat. Suosittelemme tarkastamaan mitat huolella ja luottamaan niihin enemmän kuin kokomerkintöihin, näin tiedostat tuotteen istuvuuden kohdallasi parhaiten.

Seuraavien esimerkkien avulla näet, miten olemme ottaneet mitat eri tuoteryhmien tuotteista. Suosittelemme vertaamaan näitä mittoja jo ennestään vaatekaapistasi löytyvään samankaltaiseen tuotteeseen. Näin löydät valikoimastamme juuri sinulle täydellisesti istuvat tuotteet.

Length - vaatteen pituus on normaalisti mitattu sen korkeimmasta kohdasta sen alahelmaan
Chest - mitattu kainalosta kainaloon
Waist - mitattu vyötärön kapeimmasta kohdasta
Hip - lantion levein kohta
Shoulder to shoulder - mitattu olkapään korkeimmasta kohdasta toisen olkapään korkeimpaan kohtaan

Jos tietyn tuotteen mitat ja istuvuus askarruttaa, ota meihin yhteyttä niin katsotaan tuotetta yhdessä tarkemmin. Nopein tapa on laittaa Instagramissa viestiä (@ainoavintage) tai vaihtoehtoisesti laittaa meille sähköpostia (info@ainoavintage.fi).

 

Paidat
Mekot
Bleiserit ja takit
Hameet
Housut